Polska

Polska

Gorzów Wlkp.

Gorzów Wlkp.

 

Biuletyn Informacji Publicznej

1 procent

 

 

Szkoła Ucząca Się

 

Global Scholars

Erasmus+

         19 marca wybraliśmy się do Zespołu Szkół Gastronomicznych na warsztaty kulinarne. Długo zastanawialiśmy się, co będziemy gotować ze wskazanych składników. Okazało się, że były to naleśniki z sosem toffi, malinami i truskawkami oraz pyszna bruschetta (danie z kuchni włoskiej).

W kuchni było mnóstwo emocji. Niektórzy odkryli nowe talenty, a może nawet pasje. Wszyscy świetnie się bawiliśmy. Pomagali nam bardzo uczynni mentorzy – uczniowie gastronomika.

Niektórzy z nas pierwszy raz w życiu umyli tyle naczyń, smażyli naleśniki czy też kroili pomidory w kostkę. Na szczęście posiłek zrekompensował cały trud włożony w jego przygotowanie.

Uczniowie klasy 7a

 

Free Lightbox Gallery

Szukaj na stronie

Przeszukaj portal

Statystyka

Użytkowników:
3
Artykułów:
202
Odsłon artykułów:
569805

 

Szkoła Podstawowa nr 15 im. Wojska Polskiego w Gorzowie Wielkopolskim